Kom te weten hoe u eerdere versies van apps zonder abonnement downloadt.

Zo kunt u oudere apps van Adobe downloaden

1. Meld u aan bij uw Adobe-account.

2. Klik in Bestelgeschiedenis op het bestelnummer van de app die u wilt downloaden.

Klik op uw bestelnummer in de Bestelgeschiedenis
  3. Klik op Downloads en serienummers

Selecteer Downloads en serienummers voor de app die u wilt downloaden.
  4. Klik op de downloadkoppeling voor het bestand dat u wilt installeren en volg de instructies op het scherm.

Klik op Downloaden op het scherm Bestelgeschiedenis voor het door u geselecteerde product.

Opmerking:

Belangrijk: maak back-ups van de software die u downloadt op offline media zoals dvd's of een netwerkstation. Met een back-up hebt u toegang tot uw software wanneer het niet via Adobe.com beschikbaar is.

Wordt uw app of abonnement niet weergegeven?

Adobe biedt alleen installatieprogramma's voor de huidige apps en de voorgaande hoofdversie van elke app. (Acrobat is een uitzondering: we bieden alleen de huidige versies om ervoor te zorgen dat u de nieuwste beveiligingsupdates hebt.) We bieden geen installatieprogramma's voor apps die we niet meer verkopen. Zoek koppelingen voor de apps die niet beschikbaar zijn om te downloaden.