In de volgende tabel wordt aangegeven waar u specifieke informatie over Adobe-productondersteuning op 64-bits besturingssystemen kunt vinden.

Opmerking: hoewel de meeste Adobe Creative Suite 5-software systeemeigen 32 bits is, kunnen deze toepassingen ook op 64-bits versies van Windows worden uitgevoerd. De uitzonderingen zijn Adobe Premiere Pro CS5 en After Effects CS5, die alleen 64-bits versies hebben. Voor een uitgebreid overzicht van -bits computing en de waarde ervan leest u dit /64_blog van Scott Byer, de softwarearchitect van Adobe Photoshop.

Product Compatibiliteit
Acrobat Raadpleeg de volgende TechNotes:
Acrobat 3D Acrobat 3D wordt ondersteund op 64-bits Windows-platforms volgens de
systeemvereisten en wordt uitgevoerd als 32-bits toepassing.
Flash Professional CC

Flash Professional CC is een systeemeigen 64-bits toepassing en wordt alleen op 64-bits besturingssystemen ondersteund. Installatie van Flash Professional CC is geblokkeerd op 32-bits besturingssystemen.

Flash Professional CS6 wordt ondersteund op 32-bits en 64-bits besturingssystemen. De toepassing wordt echter in 32-bits modus op 64-bits systemen uitgevoerd. Zie Systeemvereisten.

Flash Player Zie Flash Player-ondersteuning op 64-bits besturingssystemen.
Creative Suite 5 (inclusief Flash Professional en andere toepassingen) Zie de sectie Adobe-ondersteuning voor 64-bits besturingssystemen in Veelgestelde vragen over Adobe Creative Suite 5.
FrameMaker FrameMaker 9 is getest op 64-bits Vista en er zijn geen specifieke problemen bekend over de 64-bits versie van het besturingssysteem. FrameMaker 9 is geen 64-bits toepassing en wordt in 32-bits compatibiliteitsmodus uitgevoerd op 64-bits Windows.
Photoshop Elements Photoshop Elements 8 wordt in 32-bits modus op 64-bits systemen uitgevoerd. Bij compatibiliteitsproblemen van eerdere versies van PhotoShop Elements met Windows Vista raadpleegt u Photoshop Elements-compatibiliteit met Windows Vista.
Premiere Elements Premiere Elements 8 wordt in 32-bits modus op 64-bits systemen uitgevoerd. Bij compatibiliteitsproblemen met eerdere versies raadpleegt u Premiere Elements-compatibiliteit met Windows Vista.