Fouten bij het installeren of verwijderen van een CS4-product

Als u een Adobe Creative Suite 4-product installeert of verwijdert, ontvangt u een Windows-foutbericht over een uitgestelde, onvolledige of onderbroken installatie. Mogelijke foutberichten bevatten het volgende:

• "Fout 1704. Een installatie van [Adobe Creative Suite 4-product] is momenteel uitgesteld."
  • "Fout 1500. Er is al een andere installatie actief. Voltooi die installatie voordat u verdergaat met deze installatie."

Probeer één of meer van de volgende oplossingen om deze problemen op te lossen:

Oplossing 1: alle Inprogress-installaties verwijderen

Let op: Bij deze procedure moet u het register van Windows bewerken. Adobe biedt geen ondersteuning voor het bewerken van het register, dat belangrijke informatie over systeem en toepassingen bevat. Maak een back-up van het register voordat u het bewerkt. Zie de Windows-documentatie voor meer informatie over het register of neem contact op met Microsoft.

1. Start de Windows Register-editor.

Windows XP: kies Start > Uitvoeren, typ regedit in het tekstvak Openen en klik op OK.

Windows Vista: kies Start, typ regedit in het vak Zoeken en druk op Enter.

1. Ga naar een van de volgende registersleutels:

32-bits edities van Windows: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Inprogress

64-bits edities van Windows: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Inprogress

1. Als de Inprogress-sleutel bestaat, verwijdert u deze.

2. Probeer de installatie van het Adobe Creative Suite 4-product opnieuw.

Oplossing 2: de registratie van Windows Installer Service opzeggen en vervolgens opnieuw registreren

1. Registratie van Windows Installer Service opheffen.

Windows XP: Kies Start > Uitvoeren. Typ msiexec /unreg in het zoekveld en druk op Enter.

Windows Vista: Kies Start, typ msiexec /unregin het zoekveld en druk op Enter.

1. Registreer de Windows Installer Service.

Windows XP: Kies Start > Uitvoeren.Typ msiexec /regserver en klik op OK.

Windows Vista: Kies Start, typ msiexec /regserver in het zoekveld en druk op Enter.

1. Probeer de installatie van het Adobe Creative Suite 4-product opnieuw.

Aanvullende informatie

Installatieprogramma voor Microsoft Windows kan worden onderbroken vanwege stroomonderbreking, voortijdige afsluiting van besturingssysteem of systeemprobleem. Soms moet u bepaalde registersleutels verwijderen om door te kunnen gaan met de Adobe Creative Suite 4-installatie.