Installatie is mislukt met fout U44M1P7

U44M1P7-fout tijdens het installeren van updates voor Creative Cloud of Creative Suite

Tijdens het bijwerken van Creative Cloud- of CS6-applicaties, krijgt u de volgende fout:

Installatie mislukt. Foutcode: U44M1P7.

Deze fout betekent dat de update niet is geïnstalleerd.

Opmerking:

Zie Fout bij download of update van Creative Cloud-apps voor een lijst met fouten en oplossingen bij Creative Cloud-updates.

Opmerking:

Zie Kan Extension Manager CS6-update niet toepassen - fout U44M1P7 | Mac OS als deze fout optreedt tijdens het bijwerken van Extension Manager CS6.

Oplossing 1: De naam van de 1.0-map in AAM Updater wijzigen

Wijzig de naam van de map 1.0 (bijvoorbeeld in 1.0.oud). Installeer vervolgens de update opnieuw.

U kunt de 1.0-map in de volgende locaties vinden:

Windows 7/8/10

C:\Users\[Gebruikersnaam]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater

Mac OS

~/Bibliotheek/Application Support/Adobe/AAMUpdater  

Oplossing 2: De update handmatig downloaden

Creative Cloud

Download Creative Cloud-updates handmatig van een van de volgende pagina's:

Opmerking:

Lees de instructies op de pagina's voordat u met de installatie begint.

Windows

CS6

Download de update van de pagina met Adobe-productupdates. Voer vervolgens het installatieprogramma uit om de update toe te passen.

Oplossing 3: De app waarmee u problemen ondervindt verwijderen en vervolgens opnieuw installeren

Creative Cloud

CS6

Opmerking:

Deze apps bevatten Adobe Extension Manager CS6 tijdens de installatie: Dreamweaver CS6, Fireworks CS6, Flash Professional CS6, Illustrator CS6, InCopy CS6, InDesign CS6, Photoshop CS6, Prelude CS6 en Premiere Pro CS6.

Als u geen optie ziet om Adobe Extension Manager CS6 te verwijderen met de volgende methoden, verwijdert u alle CS6-apps die Adobe Extension Manager CS6 bevatten.

Windows

Ga naar Configuratiescherm > Programma's en onderdelen, zoek de betrokken CS6-app en klik op Verwijderen. Installeer vervolgens de app opnieuw en pas de update nogmaals toe.

Mac OS

Ga naar Programma's/Hulpprogramma's/Adobe Installers en voer het verwijderingsprogramma voor de betrokken CS6-app uit. Installeer vervolgens de app opnieuw en pas de update nogmaals toe.

Oplossing 4: Het logbestand van de installatie lezen

Bekijk het installatielogbestand om te bepalen wat de oorzaak van de fout is. De naam van het installatielogbestand lijkt op de naam van de mislukte update.

Zie Installatieproblemen oplossen met logbestanden | CS5, CS5.5, CS6 of Installatieproblemen oplossen met logbestanden | Creative Cloud voor meer informatie over waar u logbestanden vindt en hoe u ze controleert.

Waarom deed deze fout zich voor?

Soms ontbreken bepaalde taalbestanden van geïnstalleerde Adobe-apps. Een update mislukt wanneer deze alle toepasselijke bestanden die moeten worden bijgewerkt, niet kan vinden.

Applicaties voor systeemoptimalisatie verwijderen de extra taalbestanden vaak. Als u dit soort applicaties regelmatig gebruikt, past u de instellingen aan, zodat deze geen invloed hebben op uw geïnstalleerde Adobe-apps. Als de taalbestanden opnieuw worden verwijderd, moet u uw Adobe-apps verwijderen en opnieuw installeren om de taalbestanden te herstellen. 

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?