Probleem: Fout 1327 bij het installeren of bijwerken van CS4 of een CS5-product, Acrobat of Reader in Windows

Wanneer u een CS4- of CS5-product, Acrobat of Adobe Reader op Windows installeert of bijwerkt, ontvangt u de volgende fout:

• Fout 1327.Ongeldig station: [stationsletter].

Oplossingen

Oplossing 1: wijs het ongeldige station tijdelijk opnieuw toe.

1. Bepaal de letter van het ongeldige station dat de installatiefout veroorzaakt. Voor CS4- of CS5-installaties wordt de stationsletter weergegeven in het installatielogboek na de foutcode 1327. Voor Acrobat- of Adobe Reader-installaties wordt de stationsletter weergegeven in het foutvenster.
  1. Kies Start > Alle programma's > Accessoires, klik met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en kies Als administrator uitvoeren.

2. Typ subst Z: "C:\Windows" en druk op Enter.

Opmerking: In het bovenstaande voorbeeld is de letter Z de stationsletter. Vervang tijdens het typen de letter Z door de letter van het ongeldige station uit uw installatiefout of -logboek.

1. Installeer uw Adobe-product opnieuw.

Oplossing 2: voer de oplossing Repareren op de Microsoft-ondersteuningssite uit.

1. Ga naar de Microsoft-ondersteuningspagina (http://support.microsoft.com/kb/327763).

2. Scroll omlaag naar de sectie Oplossing, en voer stap 1 tot 7 uit.

3. Installeer uw Adobe-product opnieuw.