Installatiefout 1327: 'Ongeldig station' | CS5, CS4, Acrobat, Reader | Windows

Accelerate your creativity by upgrading to the latest versions of your familiar apps.

Enjoy benefits such as cloud storage, file sync across devices, access to Creative Cloud services, and much more.

Probleem: Fout 1327 bij het installeren of bijwerken van een CS4- of CS5-product, Acrobat of Reader in Windows

Wanneer u een CS4- of CS5-product, Acrobat of Adobe Reader in Windows installeert of bijwerkt, krijgt u de volgende foutmelding:

• Fout 1327. Ongeldig station: [stationsletter].

Oplossingen

Oplossing 1: Wijs het ongeldige station tijdelijk opnieuw toe.

1. Bepaal de letter van het ongeldige station dat de installatiefout veroorzaakt. Bij de installatie van een CS4- of CS5-product staat de stationsletter in het installatielogbestand na foutcode 1327. Bij de installatie van Acrobat of Adobe Reader staat de stationsletter in het foutvenster.
  1. Kies Start > Alle programma's > Bureau-accessoires, klik met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en kies Als administrator uitvoeren.

2. Typ subst Z: "C:\Windows" en druk op Enter.

Opmerking: In het bovenstaande voorbeeld is de letter Z de stationsletter. Vervang de Z door de letter van het ongeldige station uit de installatiefout of het logbestand.

1. Installeer het Adobe-product opnieuw.

Oplossing 2: Voer de Fix It-oplossing op de ondersteuningswebsite van Microsoft uit.

1. Ga naar de ondersteuningspagina van Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/327763.

2. Blader omlaag naar het gedeelte Oplossing en volg stap 1 tot en met 7.

3. Installeer het Adobe-product opnieuw.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?