Fout conflicterend proces

Wanneer u een Creative Suite-product installeert, zoals After Effects CS6, ziet u een van deze berichten in het Creative Suite-installatielogboekbestand:

• Afsluitcode: 19;
  • Lading <AdobeCode> kan niet worden geïnstalleerd wegens een afhankelijke bewerkingsfout

Wat betekenen deze berichten? Conflicterend processen hebben de productinstallatie verhinderd.

Zie Oplossing 1. Zie Oplossing 2 voor stille installaties (volumelicentie).

Oplossing 1: alle conflicterende processen of toepassingen sluiten

Sluit de processen die worden opgegeven in het volgende bericht dat in het Creative Suite-installatieprogramma verschijnt:

Sluit de volgende toepassingen om door te gaan:

<lijst met toepassingen>

Start vervolgens uw computer opnieuw op en installeer het product opnieuw.

Oplossing 2: Configureer uw stille installatie om processen te negeren of uit te schakelen

Configureer de stille installatie van Creative Suite zodat de processen die momenteel actief zijn, genegeerd worden. Zie de sectie Creating Deployment Packages van de Adobe Application Manager Enterprise Edition Enterprise Deployment Guide.

-of-

Voordat u het product installeert, schakelt u de processen uit die op de achtergrond worden uitgevoerd. Zie de sectie Conflicterende Processen van de Adobe Application Manager Enterprise Edition Enterprise Deployment Guide.