Installatiefout DW050, DW020 | CS5.5 | Windows

Probleem

Een of meer van de volgende fouten worden weergegeven in het installatielogboek wanneer u Creative Suite 5.5 of Flash Professional CS5.5 (het autonome product) installeert:

  • FOUT: DW050: De volgende nettoladingfouten werden gevonden tijdens de installatie:
  • FOUT: DW050: - Adobe Flash Player 10 ActiveX: Installatie mislukt
  • FOUT: DW020: Nettoladingconflicten en -fouten gevonden:
  • FOUT: DW020: - Adobe Flash CS5.5 is afhankelijk van de installatie van de invoegtoepassing van Adobe Flash Player 10.
  • FATAAL: DW020: Conflicten gevonden in de geselecteerde nettoladingen. De installatie wordt gestopt.

Als de Adobe Support Advisor u naar dit document stuurde: Raadpleeg de Adobe Support Advisor bij extra fouten na het overlopen van de informatie in dit document. Als er geen andere problemen zijn en zich nog steeds fouten voordoen, zie Installatieproblemen oplossen met installatielogboeken van CS5 en CS5.5 (cpsid_84451). U kunt dat document gebruiken om eventuele andere problemen te identificeren.

Oplossingen

U kunt deze fout negeren en de producten starten die u hebt geïnstalleerd.

Het installatieprogramma CS5.5 slaat het installeren van de oudere Flash Player-componenten correct over. Het rapporteert echter een fout verkeerd aan het einde van de installatie. 

  • Start Flash Professional. Als dit lukt, is er geen installatiefout opgetreden. De foutmelding is onjuist en de functionaliteit is niet aangetast.

Belangrijk: als u verdere problemen hebt met de installatie of het starten van producten, kan een andere fout zijn opgetreden.  Zie Installatieproblemen oplossen met installatielogboeken van CS5 en CS5.5 (cpsid_84451) voor hulp bij het identificeren van deze andere fouten.

Opmerking: wilt u deze pagina in een andere taal vertalen, plak de URL dan in Google Vertalen.

Extra informatie

Deze fouten treden op wanneer de versie van Flash Player op uw systeem nieuwer is dan de versie die wordt geïnstalleerd door het CS5.5-installatieprogramma.

 

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?