Kan CS6-applicaties niet activeren met een Enterprise ID of Federated ID

Probleem

Bij het starten van een CS6-toepassing, geïnstalleerd via een installatiepakket dat is gemaakt in Creative Cloud Packager (CCP), wordt een vraag weergegeven om een ​​Adobe ID in te voeren. Er is geen optie om een ​​Enterprise of Federated ID in te voeren.

Oorzaak

CS6-toepassingen kunnen alleen worden geactiveerd met een Enterprise of Federated ID via de Creative Cloud-bureaubladtoepassing. Om ervoor te zorgen dat de Creative Cloud-bureaubladtoepassing geïnstalleerde CS6-toepassingen herkent, moet de taalversie van de geïnstalleerde toepassing overeenkomen met de taal die is geselecteerd in de instellingen van de Creative Cloud-bureaubladtoepassing.

Oplossing

Om ervoor te zorgen dat u CS6-toepassingen kunt activeren met een Enterprise of Federated ID bij installatie vanuit een installatiepakket:

  1. Selecteer de taal die moet worden gebruikt op het eindgebruikerssysteem bij het maken van het installatiepakket in CCP. De optie Match OS-taal in CCP werkt niet voor CS6-toepassingen.
  2. Controleer op de machine van de eindgebruiker of de taal die is ingesteld in de Creative Cloud-bureaubladtoepassing overeenkomt met de taal die is geselecteerd bij het verpakken van de software-installatieprogramma's. Standaard komt de taal die is ingesteld in de Creative Cloud-bureaubladtoepassing overeen met de taal die is ingesteld op OS-niveau, maar dit gedrag kan worden gewijzigd. Zie De taalinstelling van uw Creative Cloud-apps wijzigen voor meer informatie over Creative Cloud-taalinstellingen.
Opmerking:

Toepassingen die worden gedownload en geïnstalleerd via de Creative Cloud-bureaubladtoepassing gebruiken automatisch de taal die is geselecteerd in de instellingen van de Creative Cloud-bureaubladtoepassing. Als u deze instelling wijzigt na het installeren van de software, wordt de software gedeactiveerd en wordt u gevraagd om een ​​Adobe ID in te voeren bij het starten van de software.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?