Handboek Annuleren

De taal van je Creative Cloud-apps wijzigen

1. Creative Cloud-handboek
  2. Inleiding tot Creative Cloud
    1. Veelgestelde vragen | Creative Cloud
    2. Systeemvereisten voor Creative Cloud
    3. Creative Cloud-bestandssynchronisatie | Bekende problemen
  3. Downloaden, installeren, configureren en bijwerken
    1. Creative Cloud-apps downloaden
    2. Creative Cloud-apps openen
    3. De werkruimte Start
    4. Creative Cloud-apps bijwerken
    5. De taal van je Creative Cloud-apps wijzigen
    6. De Creative Cloud desktop-app verwijderen
    7. Creative Cloud-apps verwijderen
  4. Je account beheren
    1. Een proefversie van Creative Cloud omzetten in een betaald lidmaatschap
    2. Je Adobe-wachtwoord opnieuw instellen.
    3. Je Adobe-lidmaatschap wijzigen.
    4. Creditcard en factuuradres bijwerken
    5. Je Adobe-factuur weergeven, downloaden of mailen
    6. Een mislukte of gemiste betaling herstellen
    7. Een Adobe-proefversie of -lidmaatschap annuleren
  5. Creative Cloud-services
    1. Adobe Stock gebruiken in Creative Cloud-apps
    2. Adobe Fonts gebruiken in Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market is niet meer beschikbaar
  6. Samenwerkings- en opslagservices
    1. Wat zijn clouddocumenten?
    2. Clouddocumenten | Veelgestelde vragen
    3. Clouddocumenten maken of bestanden omzetten in clouddocumenten
    4. Clouddocumenten instellen voor offline gebruik
    5. Teruggaan naar een eerdere versie van een clouddocument
    6. Je werk delen om opmerkingen te krijgen content/help/en/creative-cloud/add-group-libraries.html
    7. Waarom kan ik mijn clouddocumenten niet offline zien?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samenwerken aan Creative Cloud Libraries en mappen
    10. Veelgestelde vragen over samenwerking
    11. Je bestanden synchroniseren met cloudopslag
    12. Achterhalen hoeveel cloudopslag je hebt
    13. Synchronisatieopties instellen
    14. Beëindiging van gesynchroniseerde Creative Cloud-bestanden
    15. Gesynchroniseerde bestanden en content downloaden
  7. Bibliotheken ordenen
    1. Groepen maken in bibliotheken
    2. Groepen in bibliotheken verwijderen
    3. Elementen in bibliotheken verwijderen
    4. Elementen in bibliotheken verplaatsen
  8. Mobiele Creative Cloud-apps
    1. Veelgestelde vragen | Mobiele apps
    2. Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten
  9. Ondernemingen en teams
    1. Leren en ondersteuning voor ondernemingen
    2. Leren en ondersteuning voor teams
    3. Snelstartgids voor teamleden

Lees hoe je de standaardtaal voor de installatie van je Adobe Creative Cloud-apps wijzigt. Als de taal eenmaal ingesteld, kun je bestaande apps verwijderen en opnieuw installeren.

De taalinstellingen van Adobe Creative Cloud-apps wijzigen

Je kunt de standaardtaal wijzigen voor toekomstige installaties van je Creative cloud-apps. Je moet bestaande apps opnieuw installeren als je deze wijziging wilt toepassen.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram   op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Afhankelijk van jouw versie van de Creative Cloud desktop-app selecteer je het pictogram Account in de rechterbovenhoek en selecteer je daarna Voorkeuren.

Optie Voorkeuren in het menu aan de rechterkant
    Pas verschillende instellingen aan op basis van je voorkeuren.

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Selecteer Apps in de zijbalk.

4. Selecteer een taal in de lijst Standaardtaal voor installatie.

Standaardtaal
    Een lijst met beschikbare talen waaruit je kunt kiezen.

5. Selecteer Gereed om de wijzigingen toe te passen.

Alle apps die je downloadt nadat je deze wijziging hebt aangebracht, worden geïnstalleerd in de nieuwe taal.

6. Als je de taalwijziging wilt toepassen op een app die je al op je computer hebt geïnstalleerd, moet je de app verwijderen en daarna opnieuw installeren.

Wijzig de taalinstellingen van macOS of Windows, zodat ze overeenkomen met je regio.

De taalinstellingen voor de Creative Cloud desktop-app wijzigen

Als je de standaardtaal van de Creative Cloud desktop-app wilt wijzigen, wijzig je de taal op je Mac- of Windows-computer.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online