Ben je beter in de ene taal dan in de andere taal? Selecteer een andere taal voor je Creative Cloud-apps.

Kies je besturingssysteem

Nieuwere systemen: Mac OS 10.7, Windows 7 of hoger

Gebruik de Adobe Creative Cloud desktop-app om de taal te wijzigen die wordt gebruikt in je Creative Cloud-apps.

1. Klik in de taakbalk (Windows) of de Apple-menubalk (Mac OS) op het Creative Cloud-pictogram om de Creative Cloud desktop-app te openen. Als het pictogram niet wordt weergegeven, start je de app als volgt:

Windows: kies Start > Programma's > Adobe Creative Cloud.

Mac OS: kies Ga > Programma's > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Opmerking:

Als de Creative Cloud desktop-app niet is geïnstalleerd, kun je de app hier downloaden.

2. Klik op het pictogram met de drie verticale puntjes in de rechterbovenhoek en kies Voorkeuren.

Voorkeuren in Creative Cloud desktop-app
  3. Kies Creative Cloud > Apps.

4. Selecteer een taal in de lijst Taal van app.

Je wijziging wordt toegepast wanneer je Voorkeuren afsluit (klik op de pijl naar links naast Voorkeuren) of de Creative Cloud desktop-app sluit. Alle apps die je downloadt nadat je deze wijziging hebt aangebracht, worden geïnstalleerd in de nieuwe taal.

Taal van de installatie wijzigen

Opmerking:

Als je de taalwijziging wilt toepassen op een app die je al op je computer hebt geïnstalleerd, moet je de taalvoorkeur wijzigen en de app vervolgens verwijderen en opnieuw installeren. Je kunt dit eenvoudig doen in de Creative Cloud desktop-app.

Oudere systemen: Mac OS 10.6, Windows Vista of eerder

Als je met een ouder besturingssysteem werkt, wordt voor Creative Cloud een ondersteunende app, Adobe Application Manager, gebruikt om je Creative Cloud-apps te downloaden, te installeren en te beheren. Gebruik Adobe Application Manager om de taal voor je apps te wijzigen.

1. Open als volgt Adobe Application Manager:

Windows: kies Start > Alle programma's > Adobe Application Manager.

Mac OS: kies Programma's > Adobe Application Manager.

2. Klik op je naam in de linkerbovenhoek en kies Voorkeuren.

3. Selecteer een taal en klik op Opslaan.

Opmerking:

Als je de taalwijziging wilt toepassen op een app die je al op je computer hebt geïnstalleerd, moet je de taalvoorkeur wijzigen en de app vervolgens verwijderen en opnieuw installeren