Gebruik Adobe Document Cloud om bestanden in de cloud op te slaan, te zoeken en te bekijken. Wanneer u bestanden opslaat in de cloud, kunnen ze met vrijwel elk apparaat worden bekeken. Document Cloud-services zijn geïntegreerd met Acrobat DC, Acrobat Reader DC en de mobiele app van Acrobat DC.

1. Meld u aan bij Adobe Document Cloud op https://documentcloud.adobe.com met uw Adobe ID en wachtwoord, of via uw sociale account (Facebook of Google).

Aanmelden bij Adobe Document Cloud
  2. De startpagina van Document Cloud wordt getoond. Kies een service om de gewenste actie uit te voeren.

Document Cloud-startpagina