Gebruik de Creative Cloud desktop-app om een vorige versie van je Creative Cloud-apps te zoeken en te installeren.
  1. Open de Creative Cloud desktop-app op je computer. Als je niet automatisch wordt aangemeld, meld je je aan met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Blader naar de app die je wilt installeren.

3. Klik op de pijl naast Installeren of Openen. Kies vervolgens Andere versies.

Andere versies
  4. In de lijst die wordt weergegeven, zoek je de versie die je wilt installeren, waarna je klikt op Installeren.

Andere versies installeren

Opmerking:

Wanneer je een nieuwe Creative Cloud-app installeert, worden de vorige versies van de app van je computer verwijderd. Als je de vorige geïnstalleerde versies wilt behouden, klik je op Geavanceerde opties en schakel je het selectievakje Oude versies verwijderen in het bevestigingsvenster uit.

Vorige productversies overschrijven de bestaande versies niet. Je kunt twee versies van dezelfde app tegelijk op je computer uitvoeren.