Creative Cloud-apps verwijderen met de Creative Cloud desktop-applicatie.

Creative Cloud-apps verwijderen

Als je een app niet meer wilt gebruiken, moet je de app verwijderen met de Adobe Creative Cloud desktop-applicatie.

Opmerking:

Sleep de bestanden en mappen van de app niet naar de Prullenbak of Prullenmand omdat de bestanden en mappen hierdoor niet correct worden verwijderd.

1. Open de Adobe Creative Cloud desktop-app door te klikken op het Creative Cloud-pictogram in de taakbalk (Windows) of de Apple-menubalk (Mac OS). Als je niet automatisch wordt aangemeld, meld je je aan met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik op de tab Apps om een lijst met geïnstalleerde apps weer te geven.

3. Zoek in het gedeelte Geïnstalleerde apps de app die je wilt verwijderen. Klik op de pijl naast Openen of Bijwerken. Klik op Beheren in de lijst die wordt weergegeven.

4. Klik op Verwijderen.

5. Volg de aanwijzingen op het scherm.