Gebruik de Creative Cloud desktop-app om Creative Cloud-apps op de juiste manier te verwijderen.

Hoe kan ik de installatie van Creative Cloud-apps ongedaan maken

Als je een app niet meer wilt gebruiken, kun je de app verwijderen met de Adobe Creative Cloud desktop-app en niet met de Prullenbak.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Klik op het pictogram Creative Cloud in jouw Windows taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Klik op de tab Apps om een lijst met geïnstalleerde apps weer te geven.

Tabblad Apps

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Klik op het pictogram Meer opties voor de app die u wilt verwijderen. Kies vervolgens Verwijderen.

Een Creative Cloud-app verwijderen
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm.