Lees dit API-referentiemateriaal voor meer informatie over de Bootstrap-functies in Dreamweaver

De volgende functies zijn gerelateerd aan Bootstrap in Dreamweaver.

dw.getDocumentDOM().getCompatibleBootstrapVersion()

Beschikbaarheid

In Dreamwaver 18.1

Beschrijving

Hiermee wordt de compatibele Bootstrap-versie geretourneerd voor het huidige of actieve HTML-/PHP-document.

Argumenten

Geen

Retourneert

• De versie in het bijbehorende CSS-bestand voor Bootstrap dat is gekoppeld aan de pagina.
  • Sitevoorkeur als er geen CSS-bestand voor Bootstrap is gekoppeld aan de pagina en de pagina onderdeel is van een site in Dreamweaver.
  • Versie 4.0.0 als er geen CSS-bestand voor Bootstrap is gekoppeld aan de pagina en de pagina geen onderdeel is van een site.