Vertraging bij typen in codeweergave | Windows

Vertraging bij typen in codeweergave in Dreamweaver versie 20.2 op Windows? Hier ziet u hoe u dit probleem kunt oplossen.

Vertraging bij typen in codeweergave

Er treedt een vertraging op in de codeweergave wanneer tijdelijke bestanden in de Register-editor worden overbelast.

De oplossing voor dit probleem?

1. Sluit de Dreamweaver-applicatie af en druk op Windows + R op uw toetsenbord.

2. Typ regedit en klik op OK.

3. Volg het gegeven pad om de tijdelijke bestanden te bekijken:

• HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Dreamweaver 2020\Temp File List
  4. Klik met de rechtermuisknop op de Temp File List en klik op Exporteren om een back-up te maken van de tijdelijke bestanden.

Exporteren
    Exporteren

5. Verwijder de map Temp File List en open Dreamweaver.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online