Op Windows 10 kunnen webpagina's in Dreamweaver niet worden weergegeven in Microsoft Edge met de optie Voorvertoning in browser.

Oplossing

Als u Microsoft Edge wilt gebruiken om een voorvertoning van uw webpagina's te bekijken, gaat u als volgt te werk:

1. Zorg dat Microsoft Edge als de standaardbrowser is geconfigureerd op uw Windows-apparaat.

2. Voer in Dreamweaver de volgende handelingen uit:

1. Ga naar Bewerken > Voorkeuren en klik op Voorvertoning in browser in de categorielijst.

Voorkeuren (Voorvertoning in browser)
      Voorkeuren (Voorvertoning in browser)

2. Klik op + om een nieuwe browser toe te voegen aan de lijst met browsers die worden weergegeven in de optie Voorvertoning in browser.

Klik op + om een nieuwe browser toe te voegen
      Klik op + om een nieuwe browser toe te voegen

3. Geef in het dialoogvenster Browser toevoegen een beschrijvende naam op voor de browser, bijvoorbeeld Edge. Geef daarna het volgende toepassingspad op: C:/Windows/explorer.exe.

Dialoogvenster Browser toevoegen
      Dialoogvenster Browser toevoegen

4. Kies of u Microsoft Edge als primaire of secundaire browser wilt gebruiken.

5. Klik op OK. Klik vervolgens op Toepassen om de wijzigingen toe te passen en klik op Sluiten om het dialoogvenster Voorkeuren te sluiten.