Wanneer u Photoshop Elements installeert op een aangepaste locatie met het installatiepad dat dubbel-bytetekens bevat, ondervindt u de volgende problemen.

Problemen

Slimme tags worden niet gegenereerd

Wanneer u de Elements Organizer start, analyseert deze de foto's in uw catalogus niet automatisch en genereert geen tags voor ze.

Gezichtsdetectie werkt niet

Wanneer u een afbeelding met een gezicht opent in Photoshop Elements en Gezichtskenmerken aanpassen gebruikt, wordt het volgende bericht weergegeven:

Er zijn geen gezichten gevonden in deze foto. Probeer deze functie met een andere foto.

Alle effecten en hun voorvertoningen gaan verloren

Wanneer u Meteen repareren toepast op een afbeelding en naar het deelvenster Effecten navigeert, gaan alle effecten en hun voorvertoningen verloren. Geen van de effecten werkt en de voorvertoning van effecten toont de oorspronkelijke afbeelding.

Alle voorvertoningen gaan verloren
De voorvertoningen zien er bij alle effecten hetzelfde uit.

Automatisch cureren werkt niet

Wanneer Elements Organizer start en Automatisch cureren selecteert, worden de foto's in uw catalogus niet automatisch gecureerd. Wanneer u Automatisch cureren selecteert, wordt het volgende bericht weergegeven:

Automatisch cureren is momenteel in voortgang. Probeer het later opnieuw.

Autocreaties worden niet gegenereerd

Wanneer u het Elements-startscherm opent, zijn er geen autocreaties zichtbaar onder de sectie Autocreaties.

Oplossing

Verwijder Photoshop Elements en installeer het opnieuw op de standaardlocatie of op een locatie die geen double-bytetekens bevat om deze problemen op te lossen.