Download de installatieprogramma's van Adobe Photoshop Elements 2020 en 2019.

Lezen voordat u gaat downloaden

Adobe Photoshop Elements 2020

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (3.4 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (3.1 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Adobe Photoshop Elements 2019

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (2,9 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (2,8 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Wordt uw versie niet weergegeven?

Kom te weten hoe u toegang krijgt tot eerdere versies van apps zonder abonnement.

Adobe Photoshop Elements installeren

Nadat u het installatieprogramma hebt gedownload, volgt u de procedure in Photoshop Elements installeren om de toepassing te installeren.