Probleem (Alleen Windows)

Als Lightroom Classic 8.2 op een computer is geïnstalleerd met Licenties met beperkte functies, wordt Lightroom niet gestart en wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Ongelicentieerde producten

Opmerking:

Dit probleem doet zich voor op een nieuwe computer waarop nog niet eerder FRL-pakketten zijn geïnstalleerd.

Oplossing

1. Start elke andere Creative Cloud app die eerder op de eindgebruikerscomputer is geïnstalleerd met behulp van een FRL-pakket. Indien nodig kunt u een nieuw FRL-pakket implementeren dat een andere Creative Cloud app bevat.
  2. Start Lightroom Classic 8.2.

Lightroom wordt correct uitgevoerd.