Licenties voor gedeelde apparaten | Bekende problemen

In dit document worden bekende problemen beschreven waarmee beheerders of eindgebruikers kunnen worden geconfronteerd bij het werken met Adobe-licenties voor gedeelde apparaten.

Indien van toepassing wordt een (tijdelijke) oplossing geboden.

Opmerking:

We doen ons best deze problemen en andere die zich voordoen zo snel mogelijk te verhelpen. We stellen uw geduld op prijs en hopen deze problemen zo spoedig mogelijk op te lossen.

Problemen met Adobe Express en Enterprise/Federated ID

  • Wanneer een gebruiker met een Federated of Enterprise ID voor Adobe Express voor het onderwijs (Adobe Express voor basis- en voortgezet onderwijs of Adobe Express voor hoger onderwijs) zich aanmeldt op een computer waarop een licentie voor gedeelde apparaten is geïnstalleerd, start Lightroom niet.
    We raden u aan Lightroom Classic te gebruiken, aangezien die applicatie wel werkt.
  • Adobe Express-gebruikers met een Enterprise of Federated ID kunnen alleen het XD-startlidmaatschap gebruiken, niet het volledige betaalde lidmaatschap.

Gebruikers met licenties op naam die recht hebben op het Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap en een volledig betaald lidmaatschap op elke computer hebben, inclusief computers met licenties voor gedeelde apparaten, zullen het bovenstaande probleem met Adobe Express niet tegenkomen.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account