Opmerkingen bij de release van InCopy CC 2014

Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar http://www.adobe.com/go/incopy_systemreqs_nl.

Raadpleeg voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten http://www.adobe.com/products/creativecloud/tech-specs.html#requirements.

Proefversie

Proefversies van Creative Cloud zijn "uitproberen en kopen"-versies waarmee u afzonderlijke producten of edities kunt evalueren en de geïnstalleerde proefversie in een volledige versie kunt omzetten. U kunt een proefversie op ieder gewenst moment omzetten in een volledige versie door u aan te melden voor een lidmaatschap. Als u een lidmaatschap neemt, moet u online zijn en u hebben aangemeld met een Adobe ID om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Onlineservices zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Onlineservices zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Bekende problemen

Ga naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl voor het laatste nieuws en bekende problemen met alle Creative Cloud-toepassingen.

  • InDesign reageert niet meer bij het genereren van een inhoudsopgave wanneer de optie Tekstanker maken in bronalinea is ingeschakeld en er InCopy-artikelen in het document zijn ingecheckt. U kunt dit oplossen door alle InCopy-artikelen uit te checken voordat u de inhoudsopgave genereert.
  • InDesign reageert niet meer wanneer de gebruiker klikt op Creative Cloud-account beheren (zonder eerst de instellingen te synchroniseren) nadat InDesign al 24 uur of langer openstaat.
  • InDesign reageert niet meer wanneer de gebruiker stramienpagina's naast niet-stramienpagina's sleept in het deelvenster Pagina's. 
  • InDesign reageert niet meer tijdens het invoeren van doublebyte-tekens in de bewerkingsvelden van sommige extensies, zoals Kuler, MiniBridge en DPS-deelvensters.
  • Als de gebruiker op Mac 10.7.5 (of ouder) klikt op Oude lokale instellingen migreren, wordt InDesign/InCopy afgesloten, maar start het niet automatisch opnieuw op (vereist) om oude versie-instellingen te migreren. Oplossing: Start zelf de toepassing opnieuw om de migratie van instellingen te voltooien.

Online bronnen

Voor de algemene Adobe-community gaat u naar https://community.adobe.com.

Voor hulp bij onderwerpen met betrekking tot het downloaden, installeren en gebruiken van de software gaat u naar http://community.adobe.com/t5/get-started/bd-p/get-started?page=1&sort=latest_replies&filter=all.

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikersgemeenschap gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_InDesign_support_nl.

Klantondersteuning

Voor meer informatie over productinformatie, verkoop, registratie en andere problemen gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl.

Ga naar http://www.adobe.com/go/intlsupport_nl/ om contact op te nemen met de klantenservice.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account