Systeemvereisten voor InCopy

Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de onderstaande minimale technische specificaties voor het gebruik van InCopy.

Van toepassing op:

InCopy 2022, versie 17.0 en later.

Systeemvereisten voor eerdere versies:

Windows

Processor

Multicore Intel-processor (met 64-bits ondersteuning) of AMD Athlon® 64-processor

Besturingssysteem

Windows 10 64-bits (versie 1909) of hoger; LTSC-versies worden niet ondersteund
Wordt ondersteund in Windows 10 versie 1909, 2004, 20H2 en 21H1 en 21H2.

RAM

Minimaal 4 GB RAM (16 GB aanbevolen)

Ruimte op vaste schijf

• 3,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie
  • Tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op verwisselbare flashapparaten)
  • SSD aanbevolen

Monitorresolutie

1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen), ondersteuning voor HiDPI-beeldscherm.

Ondersteunde videokaart

Videokaart - 32-bits videokaart.

Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services. †

macOS

Processor

• Multicore Intel-processor of Apple silicon/M1
  • SIMD-engine SSE4.2 of hoger

Besturingssysteem

• macOS-versie 12.0 (Monterey)
  • macOS-versie 11 (Big Sur)
  • macOS-versie 10.15 (Catalina)

RAM

Minimaal 4 GB RAM (16 GB aanbevolen)

Ruimte op vaste schijf

• 4,5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie
  • Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (installatie op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten is niet mogelijk)

Monitorresolutie

Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen), ondersteuning voor Retina-schermen

Ondersteunde videokaart

Videokaart - 32-bits videokaart

Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

† Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Onlineservices van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar of ouder. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. De applicaties en onlineservices zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiertoe is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De applicaties en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of lidmaatschapskosten van toepassing.

Beschikbare taalversies van InCopy

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebreeuws*

Hongaars

Italiano

Nederlands

Noors

Pools

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Turks

Oekraïens

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met volledige taalondersteuning voor van rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface. Ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met volledige taalondersteuning voor van rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.