Aanvullende informatie over de InCopy-versie van juli 2024

Hier vindt u nuttige informatie over recente updates van Adobe InCopy.

Nieuwste versie

InCopy versie 19.5 (juli 2024) is de nieuwste/meest recente versie van Adobe InCopy.

Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar Systeemvereisten | InCopy.

Voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten gaat u naar http://www.adobe.com/nl/products/creativecloud/tech-specs.html#requirements.

Online bronnen

Proefversie

Proefversies van Creative Cloud zijn versies die u kunt uitproberen voordat u ze koopt. Hiermee kunt u afzonderlijke producten of edities evalueren en de geïnstalleerde proefversie omzetten in een volledige versie. U kunt een proefversie op ieder gewenst moment omzetten in een volledige versie door u aan te melden voor een lidmaatschap. Als u een lidmaatschap neemt, moet u online zijn en u aanmelden met een Adobe ID om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Klantenondersteuning

Ga voor hulp op het gebied van productgebruik, verkoop, registratie en probleemoplossing naar:

Licentieovereenkomst

U moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst en de garantiebepalingen om dit product te kunnen gebruiken. Zie www.adobe.com/go/eulas_nl voor meer informatie.

Informatie voor gebruikers

U moet een internetverbinding en een Adobe ID hebben en akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Gebruikers dienen akkoord te gaan met de aanvullende gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/nl/aboutadobe/legal.html). Applicaties en services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen of talen en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of beëindigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of lidmaatschapskosten van toepassing.

Copyright © 1999-2024 Adobe Incorporated and its licensors. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, and InDesign are either registered or trademarks of Adobe in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online