Opmerkingen bij de release van InCopy CS6

Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar http://www.adobe.com/go/incopy_systemreqs_nl

Installatie-instructies

Ga voor gedetailleerde instructies voor het installeren naar de installatiepagina op http://www.adobe.com/go/cs_install_instruct_nl

Proefversie

Proefversies van Creative Suite 6 zijn "uitproberen en kopen"-versies waarmee u afzonderlijke producten of edities kunt evalueren en de geïnstalleerde proefversie in een volledige versie kunt omzetten. U kunt een proefversie op elk gewenst moment omzetten in een volledige versie door een exemplaar van het product te kopen of door een lidmaatschap te nemen. Als u een exemplaar koopt, voert u het serienummer hiervan in het productscherm in wanneer daarom wordt gevraagd. Als u een lidmaatschap neemt, moet u online zijn en u aanmelden met een Adobe ID om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst en de garantiebepalingen om dit product te kunnen gebruiken. Zie voor meer informatie www.adobe.com/go/eulas_nl. Dit product werkt niet zonder de verplichte activering en registratie via internet. Het product kan niet telefonisch worden geactiveerd. Zie www.adobe.com/go/activation_nl voor meer informatie.

Met een Adobe-licentie voor één gebruiker kunt u één productlicentie installeren op twee computers (zoals een computer op het werk en een computer thuis), op voorwaarde dat de software door dezelfde persoon wordt gebruikt en niet gelijktijdig op beide computers wordt uitgevoerd.

Opmerking: Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u de software eerst op een van de computers deactiveren. Kies hiervoor Help > Deactiveren.

Installatie van lettertypen

Het installatieprogramma van Creative Suite 6 installeert lettertypen in een standaardsysteemmap met lettertypen. Als het installatieprogramma oudere versies van deze lettertypen vindt in de standaardsysteemmap met lettertypen, wordt de installatie van de oudere versies ongedaan gemaakt en worden deze versies in een nieuwe map opgeslagen. U vindt meer informatie op http://www.adobe.com/type/browser/landing/creativesuite/creativesuite6.html
. De bij het Adobe-product geïnstalleerde lettertypen zijn ook te vinden op de dvd met het installatieprogramma. Als u de software hebt gedownload, kijkt u in het aparte productinhoudbestand.

Ga voor meer informatie over het installeren van extra lettertypen naar http://www.adobe.com/go/learn_fontinstall_nl

Bekende problemen

Raadpleeg de ondersteuningspagina van Adobe http://www.adobe.com/go/customer_support_nl voor de nieuwste informatie over en bekende problemen met alle Creative Suite 6-toepassingen.

  • U kunt geen tekst in een geopend document selecteren bij de eerste poging. (#3139006)
  • Alleen Japans: het dialoogvenster Nieuw document wordt niet weergegeven zoals verwacht als u Tekstkader in de vervolgkeuzelijst Tekstgebied kiest. (#3159571)
  • Alleen Japans: wanneer u een nieuw document maakt en dit vervolgens sluit zonder wijzigingen aan te brengen, vraagt InCopy u om het document op te slaan. (#3159644)

Online bronnen

Voor de algemene Adobe-community gaat u naar https://community.adobe.com.

Voor hulp bij onderwerpen met betrekking tot het downloaden, installeren en gebruiken van de software gaat u naar http://community.adobe.com/t5/get-started/bd-p/get-started?page=1&sort=latest_replies&filter=all

 

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikersgemeenschap gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_lnCopy_support_nl

Klantondersteuning

Voor de klantenservice van Adobe gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl , waar u terecht kunt voor hulp op het gebied van productinformatie, verkoop, registratie en andere onderwerpen.

Buiten Noord-Amerika gaat u naar http://www.adobe.com/go/intlsupport_nl/. Klik op de vervolgkeuzelijst onder de vraag 'Need a different country or region?', kies een ander land of een andere regio en klik op START.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account