Systeemvereisten | InCopy CC-versies van maart 2018 en oktober 2017 (13.x)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10*
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

* Niet ondersteund op Windows 10 versie 1507.

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS versie 10.13 (High Sierra), macOS versie 10.12 (Sierra), of Mac OS X versie 10.11 (El Capitan)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor Retina-beeldscherm
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Een internetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services.†

† Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Adobe online services, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Systeemvereisten voor InCopy CC (2017)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS 10.10, 10.11 of 10.12
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor Retina-beeldscherm
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Een internetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services.*

* Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Adobe online services, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Systeemvereisten voor InCopy CC (2015)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X 10.9, 10.10 of 10.11
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor Retina-beeldscherm
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Een internetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services.*

* Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Adobe online services, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.