Functieoverzicht | InCopy | 2018-versies

InCopy CC-versies van maart 2018 en oktober 2017 (versie 13.x)

De InCopy CC-versies van maart 2018 en oktober 2017 zijn gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring met meer controle over veelgebruikte functies en workflows. Lees verder voor een korte kennismaking met deze functies en voor koppelingen naar bronnen die meer informatie bieden.

Voor een overzicht van de functies die in eerdere versies van InCopy CC zijn geïntroduceerd raadpleegt u Overzicht van nieuwe functies | Eerdere versies.

Eindnoten

Nieuwe functies in de versie van maart 2018

U kunt nu eindnoten toevoegen en snel naar annotaties verwijzen in lange documenten. U kunt ook de nummering, opmaak en layout van de eindnoten instellen. De nummering wordt automatisch aangepast op basis van de herschikking van de eindnoten in de tekst.

U kunt nu ook eindnoten uit een Word-document importeren met de importoptie. Alle eindnoten worden geïmporteerd en in een nieuw tekstkader toegevoegd.

Zie voor meer informatie Eindnoten.

Alinearanden samenvoegen

Nieuwe functies in de versie van maart 2018

U kunt nu randen maken die meerdere alinea's omsluiten met de functie Alinearand. Selecteer de optie Opeenvolgende randen en arcering met dezelfde instellingen samenvoegen tijdens het maken van een alinearand om de alinearanden van twee opeenvolgende alinea's samen te voegen, als ze dezelfde eigenschappen voor de alinearand en arcering hebben.

Alinearanden en -arcering samenvoegen

Zie voor meer informatie Alinea's opmaken.

Moderne gebruikerservaring

Nieuwe functies in de versie van oktober 2017 

InCopy heeft nu een gloednieuwe gebruikersinterface die strak, modern en overzichtelijk is vormgegeven. De tools en deelvensters hebben nieuwe pictogrammen. U kunt de interface aanpassen met een van de vier beschikbare kleuropties die zijn ontworpen voor een optimale gebruikerservaring: Donker, Gemiddeld donker, Gemiddeld licht en Licht.

Gebruikersinterface: toen en nu, met helderheid ingesteld op Licht

A. Vorige gebruikersinterface B. Huidige gebruikersinterface (de versie van InCopy CC uit oktober 2017) 

Beschikbare kleurthema's

Alinearand

Nieuwe functies in de versie van oktober 2017

Met alinearanden kunt u een rand om een of meerdere alinea's maken. U kunt hoekontwerpen aanpassen om de alinea een fraai effect te geven.

Zie voor meer informatie Alinea's opmaken.

Integratie met Duden (alleen Duits)

Nieuwe functies in de versie van oktober 2017

Duden, een gerenommeerd Duits woordenboekenmerk, is nu beschikbaar in InCopy. U kunt Duden gebruiken voor meer nauwkeurige afbrekingen en spellingcontrole in het Duits.

Zie voor meer informatie Duden-woordenboek.

Functies met betrekking tot lettertypen

Nieuwe functies in de versie van oktober 2017

Als u lettertypen zoekt, kunt u de resultaten verfijnen door de lettertypen te filteren op classificatie, zoals Serif, Sans Serif of Met de hand geschreven.

U kunt ook naar lettertypen zoeken op basis van visuele gelijkenis. De lettertypen die het meest lijken op het lettertype dat u zoekt, worden boven aan de zoekresultaten weergegeven. Een statusstrook in het lettertypemenu bevat informatie over de toegepaste filters.

Zie voor meer informatie Lettertypen organiseren en filteren.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account