Overzicht van nieuwe functies

Meer informatie over de nieuwe functies en verbeteringen in Adobe Learning Manager

De Adobe Learning Manager-release van april 2019 bevat geweldige nieuwe functies en verbeteringen. Hierin worden de functie Sociaal leren, het Managerdashboard, het configureren van meerdere pogingen voor een leerobject, het im- en exporteren van xAPI-statements en andere verbeteringen geïntroduceerd. Lees verder voor meer informatie over de nieuwe functies en verbeteringen die beschikbaar zijn in deze release.

Sociaal leren

Het uitgebreide repertoire van Adobe Learning Manager-functies wordt verder uitgebreid met de introductie van Sociaal leren. Sociaal leren incorporeert intercollegiaal leren met behulp van discussieboards. Met deze functie kunt u bepalen welke gebruikers welke boards kunnen zien en hoe ze ermee werken.

Met de Adobe Learning Manager-desktopapp kunnen studenten gemakkelijk inhoud maken vanaf hun desktops, zoals webcamvideo's, audio-opnames, screenshots en schermopnames. Zodra de studenten de sociale bookmarklet in hun desktopbrowsers hebben geïnstalleerd, kunnen ze relevante inhoud die ze op het web vinden, gemakkelijk delen op deze boards.

De app maakt gebruik van gamification om studenten te motiveren en deelname aan te moedigen.

De AI-gestuurde moderatie van inhoud is een primeur in de industrie waarmee u leren binnen uw organisatie kunt stimuleren.

Zie Sociaal leren voor meer informatie.

Dashboard Sociaal leren
Dashboard Sociaal leren

Managerdashboard

Managers spelen een belangrijke rol in de leerinitiatieven van een team.

Met de introductie van een dashboard kunnen managers de leeractiviteiten en prestaties van hun respectieve teams volgen.

Overzicht van leermateriaal

Managers kunnen het overzicht bekijken van de leeractiviteiten die het team in een bepaalde periode onderneemt. Senior managers kunnen zelfs de teamstructuur bekijken en vergelijken hoe verschillende teams presteren.

Nalevingsstatus

Managers zien nu het dashboard Naleving met een gedetailleerde beschrijving van de algemene nalevingsstatus van het team. Managers kunnen niet-conforme studenten voor geselecteerde leerobjecten weergeven. Zij kunnen ook zien voor welke studenten de nalevingsdeadlines dicht bij elkaar liggen.

Teamvaardigheden

Dankzij het nieuwe Dashboard kunnen managers nu de 5 topvaardigheden van hun respectieve teams bekijken. Dit geeft hen inzicht in het expertiseniveau van het team. Ze kunnen nu ook medewerkers met talent voor bepaalde vaardigheden identificeren. Managers kunnen ook leeractiviteiten aansturen die op een set vaardigheden concentreren. Ze kunnen de Adobe Learning Manager Skill Tracker gebruiken om doelen te stellen, de voltooiing van vaardigheden te voorspellen en aanbevelingen te doen.

Opmerking:

Managers zien het Managerdashboard direct wanneer ze inloggen.

Zie Managerdashboard voor meer informatie.

dashboard beheren
Managerdashboard

Configuratie van meerdere pogingen

Met Adobe Learning Manager kunt u nu meerdere pogingen configureren voor uw interactieve eLearning-inhoud. Voorheen konden de studenten de voorgang opnieuw instellen, nu kunnen auteurs:

  1. Het aantal pogingen configureren.
  2. Een tijdslimiet voor het voltooien van de module instellen.
  3. De inhoud tussen pogingen voor bepaalde tijd vergrendelen.
  4. Verbetering van scores toestaan middels meerdere pogingen, zelfs na voltooiing.
  5. Nieuwe pogingen blokkeren zodra de student een module heeft voltooid. 
Configuratie van meerdere pogingen
Configuratie van meerdere pogingen

xAPI-statements importeren/exporteren

Leg uw leergebeurtenissen van externe diensten vast in CSV-indeling en importeer ze vervolgens in Learning Manager als xAPI-statements. Gebruik FTP-connector of Box-connector om xAPI-statements in Learning Manager te importeren. 

Gebruik PowerBI-connector om xAPI-statements in Learning Manager te exporteren.

Ga voor meer informatie naar Learning Manager-koppelingen.

QR-code voor inschrijven, voltooien en voltooien van een cursus

Adobe Learning Manager biedt QR-codes voor cursussen aan. De beheerder kan de QR-codes afdrukken om studenten te helpen zich snel voor een cursus in te schrijven. Er zijn ook QR-codes beschikbaar om inschrijving, voltooiing of beide te markeren. 

Studenten kunnen gewoon de Adobe Learning Manager-apparaattoepassing gebruiken om de betreffende QR-code te scannen.

Klik hier voor meer informatie.

QR-codes
QR-codes

Audiocompatibiliteit in Learning Manager

Learning Manager ondersteunt nu audio-inhoud in de inhoudsbibliotheek. De voltooiingscriteria zijn gebaseerd op de lancering of op het gebruik van audio. Een cursus kan naast andere modules ook audiomodules omvatten. Ondersteunde audio-indelingen zijn MP3, WAV en AMR, M4A.

Ga voor meer informatie naar Audio-ondersteuning in Learning Manager.

Audio-ondersteuning in de inhoudsbibliotheek
Audio-ondersteuning in de inhoudsbibliotheek

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?