Veelvoorkomende importfouten in Lightroom

Ondervindt u problemen bij het importeren van foto's in Lightroom? Hier volgen enkele veelvoorkomende importfouten en de bijbehorende oplossingen.

Probleem

Fout: Sommige foto's zijn niet toegevoegd. Items dupliceren tijdens het importeren van foto's in Lightroom.

Item dupliceren

Oplossing

Sommige afbeeldingen of video's zijn niet geïmporteerd omdat Lightroom een identieke kopie heeft gevonden die eerder is toegevoegd.

Fout: Sommige foto's zijn niet toegevoegd. Kan niet kopiëren tijdens het importeren van foto's in Lightroom.

Kan niet kopiëren

Deze fout kan optreden als u Lightroom hebt gedownload uit de Microsoft Store. We raden u aan de Microsoft Store-versie van Lightroom te verwijderen en Lightroom opnieuw te installeren via de Adobe Creative Cloud-app

U kunt ook de locatie wijzigen waar uw foto's worden opgeslagen. Klik op Bewerken > Voorkeuren > Lokale opslag (Windows) of Adobe Lightroom > Voorkeuren > Lokale opslag (Mac) en klik op de knop Bladeren rechtsonder om een nieuwe map in te stellen.

Fout: Sommige foto's zijn niet toegevoegd. Kan deze bestanden niet kopiëren van het aangesloten apparaat tijdens het importeren van bestanden in Lightroom van een aangesloten apparaat.

Kan niet kopiëren van aangesloten apparaat

Controleer of het apparaat goed is aangesloten op uw systeem. Deze fout kan ook optreden als u Lightroom hebt gedownload uit de Microsoft Store. We raden u aan de Microsoft Store-versie van Lightroom te verwijderen en Lightroom opnieuw te installeren via de Adobe Creative Cloud-app.

U kunt ook de locatie wijzigen waar uw foto's worden opgeslagen. Klik op Bewerken > Voorkeuren > Lokale opslag (Windows) of Adobe Lightroom > Voorkeuren > Lokale opslag (Mac) en klik op de knop Bladeren rechtsonder om een nieuwe map in te stellen.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?