Fout Sequencer uitgeschakeld bij het gebruik van videobestandsfuncties

De fout Sequencer uitgeschakeld wordt weergegeven wanneer u een van de volgende acties uitvoert

• Lightroom starten
  • Overschakelen naar de module Diavoorstelling
  • Een videobestand importeren
  • Met een videobestand werken
Lightroom-fout Sequencer uitgeschakeld

Oplossing: vervang het Video Toolkit-bestand

1. Sluit Lightroom en werk bij naar versie 6.3

2. Navigeer naar:

• Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom\
    • Macintosh: /Applications/Adobe Lightroom/Adobe Lightroom.app/Contents/Frameworks/

Opmerking: als u de map Contents wilt bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op het Adobe Lightroom-toepassingsbestand en kiest u Toon pakketinhoud.

3. Wijzig de naam van het Video Toolkit-bestand

• Windows: 'video_toolkit.dll' naar 'video_toolkit.dll.original'
    • Macintosh: 'video_toolkit.agtoolkit' naar 'video_toolkit.agtoolkit.original'
  4. Download het nieuwe Video Toolkit-bestand

Downloaden

Downloaden

5. Pak het Video Toolkit-bestand uit en kopieer het naar dezelfde map als in stap 2.

6. Lightroom starten

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online