Lightroom CC is niet inbegrepen in Creative Cloud-lidmaatschappen die bij Kivuto zijn gekocht.

Toegang tot Lightroom CC mobiele en desktop-apps is mogelijk niet inbegrepen in Creative Cloud-lidmaatschappen die bij Kivuto zijn ingewisseld, afhankelijk van de licenties die uw instituut thuisgebruikers biedt.

Oplossing

Neem contact op met de IT-beheerder van uw organisatie voor informatie over de producten en services die voor de duur van de licentieovereenkomst beschikbaar zijn.

U kunt ook toegang krijgen tot Lightroom CC en andere services door een persoonlijk lidmaatschap op het Creative Cloud Photography-abonnement, alle Creative Cloud-apps of Creative Cloud voor teams te nemen.

Opmerking: dit heeft geen invloed op onderwijslidmaatschappen voor studenten en docenten die via Adobe.com, Amazon.com en andere externe detailhandelaars worden aangeschaft (met uitzondering van Kivuto) niet beïnvloed.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid