Map synchroniseren mislukt vanwege de fout 'Geen foto's of video's gevonden om te importeren'

Probleem: Map synchroniseren mislukt met fout

Wanneer een bovenliggende map met submappen wordt gesynchroniseerd in Lightroom CC 2015.2.x/6.2.x, mislukt de synchronisatie met een foutmelding als het dialoogvenster Importeren niet wordt weergegeven vóór de synchronisatie.

Fout 'Geen foto's of video's gevonden om te importeren.'

Oplossing

Voer een update uit naar Lightroom 2015.3/6.3 om dit probleem op te lossen. Start Lightroom en kies Help > Updates.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online