Adobe Photoshop Lightroom bevat geen uninstaller (een programma dat Lightroom voor u verwijdert). U moet daarom handmatig een aantal bestanden verwijderen om Lightroom te verwijderen. Volg de onderstaande instructies om Lightroom te verwijderen.

Lightroom op macOS verwijderen

1. Ga naar de map Programma's in Finder.
  2. Sleep de Lightroom-toepassing naar de Prullenmand.

Lightroom van Windows verwijderen

1. Kies Start > Configuratiescherm > Programma's en onderdelen.

2. Onder Programma's selecteert u Adobe Photoshop Lightroom [versie]. Klik vervolgens op Verwijderen.