Direct Facebook sharing is no longer available, but you can save your creations on computer and share them separately. For more details about this issue and workaround, see Unable to upload photos and videos to Facebook.

Video's delen op YouTube:

1. Klik in de Video Editor-werkruimte op Exporteren en delen.

2. Selecteer de tab Online en kies vervolgens YouTube.

3. Wijzig indien nodig de aanbevolen instellingen.

4. Klik op Beginnen met delen.

5. Als dit de eerste keer is dat u YouTube probeert te openen vanaf Adobe Premiere Elements, moet u Premiere Elements toestaan om toegang te krijgen tot uw YouTube-account.

6. Voer een titel, beschrijving en tags voor de film in. Selecteer een categorie en selecteer Openbaar of Privé, afhankelijk van de voorkeursinstellingen voor uw privacy.

7. Klik op Uploaden.

U kunt uw video's ook delen op Vimeo. Klik hiervoor op Vimeo op het tabblad Online van het dialoogvenster Exporteren en delen.