Waarom zou u deze upgrade naar Acrobat Reader DC uitvoeren?

Adobe Acrobat Reader DC is krachtiger dan andere PDF-software en biedt u een gratis en vertrouwde standaard voor het weergeven, afdrukken en annoteren van PDF's. En nu is de software gekoppeld aan Adobe Document Cloud, zodat u PDF-bestanden op computers en mobiele apparaten kunt bewerken.

De upgrade naar Acrobat Reader DC is gratis. Zie Nieuw in Acrobat Reader DC.

Hoe kunt u de upgrade naar Acrobat Reader DC weigeren?

Wanneer een bericht wordt weergegeven waarin u wordt gevraagd om uw versie van Adobe Reader X of XI bij te werken naar Reader DC, volgt u de instructies en kiest u ervoor om de upgrade uit te voeren of te weigeren.

Stappen om de upgrade voor Reader XI te weigeren

1. Wanneer u een document in Adobe Reader XI opent, wordt een bericht onder de werkbalk weergegeven, zoals in het onderstaande voorbeeld. Kies Upgrade niet installeren in het vervolgmenu Upgrade.

Bericht om de upgrade uit te voeren of te weigeren

Als het volgende pop-upbericht voor het uitvoeren van de Adobe Reader XI-upgrade naar Reader DC wordt weergegeven, klikt u op een willekeurige plaats in het pop-upbericht.

Bericht voor uw Adobe Reader-upgrade naar Adobe Reader DC
  2. Het dialoogvenster Adobe Reader Updater wordt weergegeven.

Kies de gewenste optie in de vervolgkeuzelijst:

• Upgraden: Upgrade Reader naar de nieuwste versie van Reader DC.
    • Help mij later herinneren: Toont de melding na zeven dagen.
    • Upgrade niet installeren: Voer de upgrade niet uit en stuur voortaan geen berichten meer over upgrades naar Reader DC.
  3. Klik op OK.

Stappen om de upgrade voor Reader X te weigeren

1. Er wordt een van de volgende pop-upberichten weergegeven voor het uitvoeren van de Adobe Reader X-upgrade naar Reader DC.

2. Klik op een willekeurige plaats in het pop-upbericht. Het dialoogvenster Adobe Reader Updater wordt weergegeven.

Kies de gewenste optie in de vervolgkeuzelijst:

• Upgraden: Upgrade Reader naar de nieuwste versie van Reader DC.
    • Help mij later herinneren: Toont de melding na zeven dagen.
    • Upgrade niet installeren: Voer de upgrade niet uit en stuur voortaan geen berichten meer over upgrades naar Reader DC.
  3. Klik op OK.