Nieuw in Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, vertrouwde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF's. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-content kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

Download de geheel nieuwe Adobe Reader

Verbeterde beveiliging en bugfixes
Ontvang regelmatig bugfixes en beveiligingsupdates om uw systeem te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen via PDF-bestanden. Meer informatie >

Geheel nieuwe interface met weergave van meerdere tabbladen
In de snellere en intuïtieve interface kunt u meerdere tabbladen tegelijk bekijken, zodat u gemakkelijker en efficiënter met uw documenten werkt. Meer informatie >

Invullen en ondertekenen
U kunt elk formulier eenvoudig en elektronisch vanaf elk apparaat invullen, ondertekenen en verzenden.
Meer informatie >

Toolcentrum
Doe meer met PDF's - Exporteer PDF's naar MS Office-indelingen, bewerk PDF's en meer.
Meer informatie >

Connectoren voor online opslag
Open uw Dropbox-, OneDrive-, Box- en SharePoint-bestanden rechtstreeks vanuit Reader. Meer informatie >

Acrobat Reader mobiele app
Werk overal met PDF's dankzij de nieuwe gratis Acrobat Reader mobiele app voor Android of iOSMeer informatie >

Verwante informatie