Doel

Gegevenstoewijzing op bestaande overeenkomsten activeren

Stappen

Gegevenstoewijzing op bestaande overeenkomsten activeren:

1. Meld u aan bij uw Salesforce-account.

2. Klik op Agreements (Overeenkomsten).

3. Klik op Create New View (Nieuwe weergave maken).

click_new_view
  4. Wanneer de nieuwe weergave wordt geopend, geeft u een intuïtieve naam op in stap 1.

5. Pas in stap 2 filters aan zoals nodig.

name_the_view
  6. Verplaats in stap 3 de onderstaande velden naar het gedeelte Selected Fields (Geselecteerde velden):

• Naam van overeenkomst
    • Gegevenstoewijzing
    • Fout gegevenstoewijzing
    • Resultaat gegevenstoewijzing
    • Gegevenstoewijzing activeren
    select_fields
  7. Klik op Opslaan.

De nieuwe weergave verschijnt met de geselecteerde velden:

new_view
  8. Controleer alle overeenkomsten die u wilt bijwerken met de gegevenstoewijzing.

9. Klik in het veld Gegevenstoewijzing voor een van de geselecteerde overeenkomsten.

click_into_the_datamappingfield
  10. Selecteer de gegevenstoewijzing die moet worden toegepast door op de optie Gegevenstoewijzing Lookup te klikken.

11. Selecteer de optie All selected record (Alle geselecteerde records).

select_the_data_map
  12. Klik op Opslaan.

De aangepaste weergave toont nu de geselecteerde gegevenstoewijzing:

saved_data_mappings
  13. Klik op de knop Update Agreement (Overeenkomst bijwerken) terwijl de alle overeenkomsten nog steeds geselecteerd zijn.

update_agreements
  14. Het venster wordt bijgewerkt zodat de weergave alleen de geselecteerde overeenkomsten toont.

Klik op de knop Submit (Indienen) om de wijzigingen door te voeren.

submit_updates
  15. Als u wordt gevraagd om de update te verifiëren, klikt u op OK.

verify_the_update

Nadat de update is verzonden, wordt een bevestigingsbericht met de taak-ID weergegeven:

submitted_for_processing