Adobe Acrobat Sign - E-mailadressen onderdrukken in de velden Aan en CC van de e-mailkop

Overzicht

Beheerders van ondernemers- en bedrijfsaccounts kunnen de e-mailkop aanpassen, zodat de e-mailadressen van ontvangers in het veld CC en de overige ontvangers niet zichtbaar zijn.

Deze instelling is standaard uitgeschakeld: de e-mailadressen van ontvangers in het veld CC en/of overige ontvangers kunnen dus normaal worden gelezen in de e-mailkop.

Als u de optie De adressen van de overige ontvangers verbergen in alle e-mails inschakelt, worden de adressen in het e-mailveld CC en de adressen van alle overige deelnemers verborgen in de e-mailkop.

Voorbeeld wanneer de instelling is uitgeschakeld:

Onderdrukking van e-mailadressen uitgeschakeld

Voorbeeld wanneer de instelling is ingeschakeld:

Onderdrukking van e-mailadressen ingeschakeld

Configuratieopties

De optie om de weergave van e-mailadressen te onderdrukken kan worden ingeschakeld in ondernemers- en bedrijfsaccounts en op groepsniveau.

  • Alle groepen nemen standaard de accountinstellingen over.
  • Groepen kunnen hun instellingen expliciet wijzigen ten opzichte van de overgenomen waarden, en de instellingen op groepsniveau worden toegepast op alle overeenkomsten die vanuit de groep worden verzonden.

De instellingen voor deze optie zijn toegankelijk door te navigeren naar Accountinstellingen > E-mailinstellingen > De Aan- en CC-velden aanpassen:

Optie om de inhoud van de velden Aan en CC te onderdrukken in de e-mailkop

Adobe-logo

Aanmelden bij je account