Bekijk de lijst met ondersteunde webbrowsers voor Adobe Stock.

Ondersteunde webbrowsers

Besturingssysteem Ondersteunde browsers
Mac OS X Google Chrome Safari 7.x Firefox 4 of hoger
Windows 10 Google Chrome Microsoft Edge Firefox 4 of hoger
Windows 8 Google Chrome Internet Explorer 11 Firefox 4 of hoger

Opmerking:

Als u een niet-ondersteunde browser of een niet-ondersteunde versie van een browser gebruikt, vraagt de Adobe Stock-website u een ondersteunde browser te gebruiken.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid