Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Met de 2017-release van Creative Cloud-desktopapps wordt Adobe Drive niet meer ondersteund.Met ingang van 11 december 2017 komt er een einde aan Adobe Drive. Zie de sectie Veelgestelde vragen voor meer informatie.

Adobe heeft een compatibiliteitsprobleem tussen Adobe Drive en macOS 10.12 (Sierra) ontdekt. Zie Adobe Drive en Sierra | macOS 10.12.

Algemene vragen

U kunt de PDF-documentatie voor Adobe Drive via de document archief pagina downloaden en weergeven. Deze pagina heeft onder meer links naar handleidingen voor gebruikers en beheerders.

U moet Adobe Drive mogelijk verwijderen en opnieuw installeren. Zie Kan geen verbinding maken met DAM-server | Windows 8.1.

In Bridge 6.3 wordt de Adobe Drive-extensie na installatie mogelijk niet weergegeven in het deelvenster Favorieten. Als dit gebeurt, kunt u de extensie handmatig toevoegen.

Community

Meedoen aan de conversatie.