Du kan sende en PDF-fil som en vedhæftet fil med Gmail eller som et link til dine Google-kontakter direkte fra Acrobat. For at kunne gøre det skal Acrobat have adgang til din Google-konto. Acrobat bruger oplysninger fra din Google-konto udelukkende til at vise dig, hvilke kontaktpersoner du kan dele linket med. Vores politik om beskyttelse om personlige oplysninger indeholder flere information om de oplysninger, der indsamles af Acrobat. Appens brug af oplysninger modtaget fra Gmail-API overholder Googles krav til begrænset brug.

Første gang, du tilføjer din Gmail-konto i Acrobat, vises følgende dialogboks:

Tilladelser krævet af Acrobat for at tilføje Gmail-konto
Tilladelser krævet af Acrobat

Acrobat har brug for følgende tilladelser:

• Se og downloade dine kontakte for at kunne vise dig, hvilke Google-kontaktpersoner du kan dele PDF-filer med via links.
  • Administrere kladder og sende e-mails for at være i stand til at oprette en kladde-e-mail med en vedhæftet PDF-fil.

Når du sender en PDF-fil ved hjælp af Adobe Document Cloud-tjenesten, kan du vælge de Google-kontakter, som du vil dele PDF-filen med:

Tilføj e-mailadresser fra adressebogen
Klik på adressebogsikonet for at vælge e-mailadresser fra listen

Når du har tilføjet kontoen, vises din e-mailadresse i følgende dialogboks, når du deler en PDF-fil via e-mail:

Send via mail
Den tilføjede konto vises på listen over webmailfunktioner

Når du har delt en fil fra Acrobat vha. Gmail, oprettes der en kladdemeddelelse, der vises i browseren.

Vinduet med kladde-e-mail
Vinduet med kladde-e-mail