Når du prøver at installere Acrobat PRO DC, installeres Acrobat Standard i stedet

Problem

Når du prøver at installere Acrobat PRO DC, installeres Acrobat Standard DC i stedet, eller omvendt.

Miljø

• Acrobat DC
  • Windows

Årsag

Acrobat PRO og STD DC bruger det samme installationsprogram. Programmet licenseres som PRO eller STD, når du angiver dit serienummer eller logger på med det Adobe ID, der er knyttet til abonnementet.

Løsning

1) Licensering baseret på serienummer:

Serienumre til Acrobat STD og PRO er forskellige. Kontrollér, at der blev brugt det korrekte serienummer under installation og aktivering af Acrobat.

2) Licensering med navngivne brugere:

Brug det Adobe ID, der er knyttet til abonnementet på Acrobat DC.

Bemærk: Hvis du har købt et Acrobat DC-abonnementet eller en licens til én bruger, skal du downloade og installere et separat Acrobat-installationsprogram.