Vedhæft til e-mail-funktion virker ikke

Der sker ingenting, når du forsøger at bruge Vedhæft til e-mailfunktionen, i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC.

Forsøg med følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Opdater Acrobat DC eller Acrobat Reader DC til den nyeste version

Hvis du automatisk vil opdatere fra Acrobat DC eller Acrobat Reader DC, skal du vælge Hjælp> Søg efter opdateringer, og derefter følge trinene i opdateringsvinduet for at hente og installere de seneste opdateringer.

Løsning 2: Skift dine indstillinger for din Outlook-konto

Hvis du er på et firma-domæne, gør da følgende:

1. Åbn Outlook.Vælg Filer > Kontoindstillinger.

2. Dialogboksen Kontoindstillinger vises. Klik på Skift på email-fanen.

Ændring af kontoindstillinger
  3. Dialogboksen Skift konto vises. Fravælg Brug Cached Exchange i afkrydsningsfeltet.

use-cached-exchange-mode
  4. Klik på Næste og klik så på Udfør. Hvis du ser en besked om at afslutte og genstarte, klikOK.

5. Luk dialogboksen for Kontoindstillinger Afslut og genstart Outlook.

Prøv nu at bruge Vedhæft til e-mailfunktionen i Acrobat eller Reader.

Løsning 3: Kontroller for eventuelle antivirus- eller sikkerhedssoftware

En antivirus- eller sikkerhedssoftware kan blokere vedhæftede filer på din computer eller enhed. Kontroller indstillingerne for antivirus- eller sikkerhedssoftwaren for det samme og foretag en passende ændring for at fjerne blokering af vedhæftede filer.