Der mangler tekst i forskellige dialogbokse i Acrobat og Reader, f.eks. vinduet Indstillinger, dialogboksen Udskriv og ruden Værktøjer.

Se f.eks. dette forumindlæg: http://forums.adobe.com/thread/932203

Løsning

Dette problem kan skyldes beskadigede eller manglende Windows-systemskrifttyper. Acrobat bruger disse skrifttyper til at vise tekst i de forskellige dialogbokse.

Prøv at gøre følgende for at løse problemet:

• Kontrollér, om Segoe-skrifttyperne er installerede. Hvis det ikke er tilfældet, skal du installere dem (især Segoe-skrifttypen til brugerflader).
  • Gendan standardindstillingerne for skrifttyper i Windows.
  • Hvis du har adgang til en anden computer, hvor dialogboksene i Acrobat vises korrekt, kan du installere skrifttyperne fra den på den maskine, hvor problemet opstår.

Fejlfinding af Segoe-skrifttyper

1. Åbn den applet, som indeholder kontrolpanelet for skrifttyper.
  2. Find "Segoe UI" på listen. Åbn den.
  3. Tæl antallet af skrifttyper i kategorien "Segoe UI". Der skal mindst være seks for Windows 7 og mindst 12 for Windows 8.1.
  4. Hvis antallet er lavere, er der noget galt med skrifttypeinstallationen. Der er to mulige årsager:
    1. Skrifttypen findes, men er ikke registreret.
    2. Skrifttypen findes ikke.
  5. Du kan afgøre, hvad problemet er, ved at starte kommandoprompten og skrive følgende kommandoer:
    1. C:
    2. CD C:\Windows\Fonts
    3. DIR SEG*UI*
  6. Du vil muligvis se seguisym.ttf og seguiemj.ttf i resultatet. Ignorer dem. Antallet af resten af filerne bør svare til de antal, som er nævnt i trin 3. Hvis det ikke er tilfældet, findes skrifttyperne ikke. Alternativt findes den måske uden at være registreret.
  7. Hvis skrifttypen ikke findes, kan det være nødvendigt at kopiere den fra en anden computer. Kopiér dem til den lokale computer, åbn hver skrifttype, og klik på "Installer".
  8. Hvis skrifttypen findes, er det muligt, at skrifttypeposterne i registreringsdatabasen er blevet beskadigede. Det kan du løse ved at starte regedit.exe og finde den følgende registreringsdatabasenøgle i træstrukturen i venstre side: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micrsosoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts
  9. I denne registreringsdatabasenøgle skal du finde de poster, som starter med "Segoe UI" i panelet i venstre side. Her skal du også ignorere "Segoe UI Symbol" og "Segoe UI Emoji". Hvis antallet af poster her ikke svarer til antallet i trin 3, skal du logge på en computer, som har det korrekte antal poster, og oprette disse poster på maskinen med problemet.