Tom Gem som-dialogboks i Acrobat

Acrobat viser en tom Gem som-dialogboks

Gem som-dialogboksen i Acrobat DC giver dig ikke mulighed for at gemme en fil – dialogboksen er tom.

Årsag: Gem som-dialogboksen i Acrobat DC har en ekstra mulighed for at gemme filer i clouden. Hvis Acrobat ikke kan oprette forbindelse til skyen, fungerer dialogboksen Gem som muligvis ikke korrekt.

Midlertidig løsning: Slå indstillingerne for onlinelagring fra, når der åbnes og gemmes filer

Bemærk:

Hvis du slår indstillingerne for onlinelagring fra, vil du ikke få vist cloud-indstillingerne for at åbne og gemme filer i Acrobat DC.

1. Åbn dialogboksen med indstillinger i Acrobat DC:

• I Windows: Vælg Rediger > Indstillinger > Generelt.
    • I macOS: Vælg Adobe Acrobat DC > Indstillinger > Generelt.
  2. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet for følgende indstillinger:

• Vis onlinelagerplads, når du åbner filer
    • Vis onlinelagerplads, når du gemmer filer
    Deaktiver indstilling for onlinelagerplads

3. Klik på OK.