Problem: Acrobat viser en tom Gem som-dialogboks i MacOS

Gem som-dialogboksen i Acrobat DC giver ikke mulighed for at gemme filer; den er tom.

Mulig årsag: Gem som-dialogboksen i Acrobat DC har en ekstra mulighed for at gemme filer i skyen. Hvis Acrobat ikke kan oprette forbindelse til skyen, fungerer dialogboksen Gem som muligvis ikke korrekt.

Midlertidig løsning: Slå indstillingerne for onlinelagring fra, når der åbnes og gemmes filer

Forsigtig:

Hvis du slår indstillingerne for onlinelagring fra, vil du ikke få vist cloud-indstillingerne for at åbne og gemme filer i Acrobat DC.

1. I Acrobat DC skal du gå til Rediger > Indstillinger > Generelt.

2. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet for følgende indstillinger:

• Vis onlinelagerplads, når du åbner filer
    • Vis onlinelagerplads, når du gemmer filer
    Deaktiver indstilling for onlinelagerplads
  3. Klik på OK.