Fejl: Forkert parameter ved brug af kommandoen Opret PDF-fil fra scanner i Acrobat

Når du opretter en PDF ved hjælp af kommandoen PDF fra scanner i Acrobat, vises fejlen "Forkert parameter", og der oprettes ingen PDF.

Løsning

Vælg den scanner, der er sluttet til computeren, i pop op-menuen Scanner i dialogen Konfigurer forudindstillinger.

1. I menuen Filer skal duvælgeOpret > PDF fra scanner > Konfigurer forudindstillinger.

2. Klik på pop op-menuen i dialogboksen Konfigurer forudindstillinger til højre for feltet Scanner, og vælg den scanner, der er sluttet til computeren.

3. Klik på OK, ogvælgOpret > PDF fra scanner.

Bemærk: Visse ældre scannere understøtter ikke forudindstillinger. Hvis du vælger en scanner, der ikke understøttes, i pop op-menuen, vises der en dialogboks med meddelelsen "Denne scanner understøtter ikke forudindstillinger".