Fejl 1923 opstår, når du forsøger at opdatere Adobe Acrobat DC eller Acrobat Reader DC

Problem

Når du forsøger at opdatere Adobe Acrobat DC eller Acrobat Reader DC, vises en fejl - "Fejl 1923: Tjenesten Adobe Acrobat-opdatering (AdobeARMService) kunne ikke installeres. Bekræft at du har rettigheder til at installere systemtjenester."

Løsning

Fejlen opstår, når et af følgende er sandt:

• En fil er i brug, og installationsprogrammet kan ikke overskrive filen.
  • Filen er allerede i brug i forbindelse med antivirus- eller backup-software, som du har installeret på computeren.
  • En tidligere afinstallation af Adobe Acrobat DC eller Acrobat Reader DC lykkedes ikke.

Løsning 1: Genstart computeren

Genstart computeren, og installer derefter opdateringen til Adobe Acrobat DC eller Acrobat Reader DC.

Løsning 2: Stop tjenesten Adobe Acrobat-opdatering

1. I Windows skal du åbne kommandoboksen Kør ved at trykke på Windows-tasten og R-tasten.

2. I kommandoboksen Kør skal du skrive Kontrolpanel og trykke på OK.

3. I Kontrolpanel skal du gå til Administration > Tjenester.

4. I tjenestevinduet skal du højreklikke på Tjenesten Adobe Acrobat-opdatering og klikke på Stop.

Stop tjenesten Adobe Acrobat-opdatering

5. Installer opdateringen til Adobe Acrobat DC eller Acrobat Reader DC.

Løsning 3: Stop og fjern Adobes opdateringstjeneste

1. I Windows skal du klikke på Start og skrive PowerShell.

2. Højreklik på Windows PowerShell , og vælg Kør som administrator. Angiv brugernavn og adgangskode til Windows, hvis du bliver bedt om det.

Åbn Windows PowerShell som administrator

3. I Windows PowerShell skal du gøre følgende:

• For at stoppe Adobe ARM-tjenesten skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter.
      sc.exe stop AdobeARMservice

• For at slette Adobe ARM-tjenesten skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter.
      sc.exe delete AdobeARMservice

• Slet de tilbageværende filer fra mappen med Adobes opdateringstjeneste. Indtast følgende kommando, og tryk på Enter.
      del "%PROGRAMFILES(X86)%\Common Files\Adobe\ARM\"
  4. Luk Windows Powershell, og installer opdateringen til Adobe Acrobat DC eller Acrobat Reader DC.