Skjul statusmeddelelsen for forberedelse af indhold, når du åbner en PDF-fil

Problem

Når du åbner en PDF-fil, viser Acrobat eller Acrobat Reader meddelelsen:

"Status for forberedelse af indhold. Vent et øjeblik, mens dokumentet bliver gjort klart til læsning." Status: Behandlingsside for _.

Dialogboksen vises, når Acrobat eller Acrobat Reader forbereder dokumentet til skærmlæsertilgængelighed, når du åbner et PDF-dokument.

Løsning

1. Vælg hamburgermenuen (Windows) eller Acrobat-menuen (macOS), og vælg Præferencer.

2. I Kategorier skal du vælge Læsning.

3. Under Indstillinger for skærmlæser skal du vælge Læs kun de aktuelt synlige sider.

Indstillinger for skærmlæser

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online