Når du åbner et PDF-dokument med Acrobat eller Reader i Windows XP eller Vista, vises meddelelsen

"Indhold forberedes. Vent lidt, imens dokumentet gøres klar til læsning." Status: Behandler side ___ af ____.

inden PDF-dokumentet åbnes.

Løsning

1. Gå til Rediger > Indstillinger > Læsning.

2. Under "Indstillinger for skærmlæser" skal du vælge "Læs kun de synlige sider".

Baggrundsoplysninger

Denne meddelelse vises muligvis, når du konfigurerer dokumenter til omløb. Ændring af indstillingerne for læsning giver Acrobat mulighed for kun at behandle den aktuelle side.