Acrobat eller Adobe Reader bryder ned efter en ny installation af produktversion 9.x, 10.x eller 11.x på computere med Nvidia-drivere.

Løsninger

Løsning 1

1. Opdater Nvidia-driverne på computeren.

2. Start produktet efter opdateringen.

Løsning 2

1. Find og start EULA.exe separat fra produktet. For eksempel kunne stien til Reader 11.0 være C:\Programmer (x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader.

2. Accepter slutbrugerlicensaftalen.

3. Start produktet.

Yderligere oplysninger

Produktet er inkompatibelt med ældre versioner af visse Nvidia-drivere. Det er kun et problem for brugere med Nvidia-hardware, som bruger en ældre version af nvdxgiwrap.dll.