Adgangstilladelse til mapper | macOS 10.15 Catalina

Problem

I macOS 10.15 Catalina vises der en ny dialogboks med anmodning om tilladelse, hver gang Acrobat DC eller Reader DC har brug for læse- eller skriveadgang til mapper på harddisken.

Dialogboksen med anmodning om tilladelse i macOS Catalina

Løsning

For at give Acrobat eller Reader læse- og/eller skriveadgang til drevet skal du gøre følgende.

1. Klik på OK i dialogboksen med anmodningen om tilladelse.

2. Dialogboksen Sikkerhedsindstillinger vises. Giv Acrobat eller Reader adgang til mapper.

Dialogboksen Sikkerhedsindstillinger

Hvis du klikker på Tillad ikke, viser Acrobat DC eller Reader DC følgende dialogboks.

Acrobat/Reader-dialogboks med anmodning om tilladelse

Klik på OK for at give Acrobat DC eller Reader DC læse- og skriveadgang til mapperne på drevet. Giv Acrobat DC eller Reader DC adgangstilladelse til mapperne i dialogboksen Sikkerhedsindstillinger.

Hvis du klikker på Ikke nu, får Acrobat DC eller Reader DC ingen adgang til mapperne på drevet, og valget gemmes i sikkerhedsindstillingerne.