Fejlmeddelelse ved lagring af PDF-filer i Acrobat DC i Windows 10

Fejlmeddelelse ved lagring af PDF-filer i Acrobat DC i Windows 10 – "Filen er muligvis skrivebeskyttet eller er åben i et andet program".

Problem: PDF-filer kan ikke gemmes i Acrobat DC i Windows 10

Når du gemmer en PDF-fil i Acrobat DC i Windows 10, får du en fejlmeddelelse om, at filen muligvis er skrivebeskyttet eller er åben i et andet program, og at du skal gemme dokumentet med et andet navn eller i en anden mappe.

Fejlmeddelelse ved lagring af PDF-filer i Acrobat DC

Løsning: Giv Acrobat DC adgang til mapper i Windows 10 ved at konfigurere indstillingen for kontrolleret mappeadgang

Kontrolleret mappeadgang er en funktion i Windows 10, der hjælper med at beskytte dine dokumenter og filer mod ændringer foretaget af skadelige eller mistænkelige programmer. Ovennævnte fejl vises, når Acrobat DC ikke har tilladelse til at gemme PDF-filer på din computer. Du skal tilføje Acrobat til listen over sikre/tilladte programmer i indstillingerne for kontrolleret mappeadgang.

Trin til konfiguration af kontrolleret mappeadgang for at give Acrobat DC tilladelse til at lagre filer

1. Afslut Acrobat DC, hvis det kører.

2. Klik på Start-knappen i Windows, og klik derefter på indstillingsikonet . Dialogboksen med Windows-indstillinger vises.

3. Klik på Opdatering og sikkerhed.

Opdatering og sikkerhed

4. Vælg Windows-sikkerhed i venstre panel, og klik på Virus- og trusselsbeskyttelse. Dialogboksen Virus og trusselsbeskyttelse vises.

Vælg virus- og trusselsbeskyttelse

5. Klik på Administrer indstillinger under Virus- og trusselsbeskyttelse.

Klik på Administrer indstillinger under Virus- og trusselsbeskyttelse

6. Scrol ned til afsnittet Kontrolleret mappeadgang, og klik på Administrer Kontrolleret mappeadgang.

Administrer kontrolleret mappeadgang

7. Klik på Undtag et program fra kontrolleret mappeadgang.

Undtag et program fra kontrolleret mappeadgang

8. Klik på Tilføj et tilladt program. Vælg Nyligt blokerede apps på rullelisten.

Tillad nyligt blokeret app

9. Se efter Acrobat.exe på listen over nyligt blokerede apps.

Nyligt blokerede apps

10. For at føje Acrobat til listen over tilladte apps skal du klikke på plustegnet (+).

Acrobat DC er nu føjet til listen over tilladte programmer. Du kan nu gemme PDF-filer i Acrobat DC.