Når en Word-fil åbnes, vises fejlen Kompileringsfejl i skjult modul.

Hvis du har opgraderet Office 2016 til 64-bit versionen, og du har installeret Acrobat DC, vises følgende fejlmeddelelse, når du åbner en Word-fil:

Kompileringsfejl

Løsning: Slet den fil, der er specifik for tilføjelsen

PDFMaker-tilføjelsen understøttes kun af 32-bit udgaven af Office 2016 på Mac OS. Fejlmeddelelsen vises, fordi du har opgraderet til 64-bit versionen af Office 2016.

Du kan løse fejlen ved at slette den fil, der tilhører tilføjelsen (linkCreation.dotm) fra følgende placering:

• ~/Bibliotek/Group Containers/UBF8T346G9.Office/User Content.localized/Startup.localized/Word

Der vises to dialoger for PDF-konvertering, eller konverteringen mislykkes uden en fejlmeddelelse

Når et Word-dokument konverteres til PDF vha. Acrobat-båndet (Acrobat > Opret PDF) i Mac Word 2016 (Word 32-bit, version 15.23.2 eller nyere), kan følgende problemer opstå:

• Der vises to dialogbokse i stedet for én. Dialogboksen "Tillad at funktionen til filkonvertering online åbner og eksporter visse typer filer?" Der vises først en dialogboks med indstillingerne Tillad og Tillad ikke. Derefter vises dialogboksen til konvertering i Acrobat PDFMaker.
  • I dialogboksen "Tillad at funktionen til filkonvertering online åbner og eksporter visse typer filer?" Hvis du vælger Tillad ikke i dialogboksen, mislykkes PDF-konverteringen med fejlmeddelelsen Links er ikke bevaret.

Løsning: Afprøv forskellige indstillinger

Prøv et af følgende trin for at løse problemet:

• I dialogboksen "Tillad at funktionen til filkonvertering online åbner og eksporter visse typer filer?" Klik på Tillad i dialogboksen.
    -ELLER-
  • I Word kan du vælge Word > Indstillinger > Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger og derefter vælge indstillingen Anvend Microsofts onlinetjeneste til at åbne og gemme visse filer.
    -ELLER-
  • Når du har valgt Opret PDF i Acrobat-båndet, kan du i dialogboksen Gem vælge Best til udskrivning og derefter klikke på Eksportér.
Dialogboksen Gem med indstillinger for PDF-konvertering